Lokale tijd in New York, Verenigde Staten

Wilt u weten hoe laat is het in New York, Verenigde Staten of ergens anders ter wereld? De klok hieronder toont de actuele tijd en datum voor New York, Verenigde Staten. Selecteer een andere locatie uit de keuzelijst om de tijd en datum van dat land of die regio te bekijken.

New York, Verenigde Staten

De onderstaande lijst geeft aanvullende tijdinformatie voor New York, Verenigde Staten:

  • Zomertijd: New York, Verenigde Staten hanteert momenteel zomertijd. De zomertijd begon op . De klokken werden 1 uur vooruit gezet. De zomertijd eindigt op . De klokken worden 1 uur achteruit gezet.
  • Kalenderweek: De kalenderweek voor vandaag, , is kalenderweek . Er zijn 52 weken in het jaar . Er zijn nog 27 weken over tot het einde van het jaar .
  • Dagnummer: Vandaag is het en het is dag 169 van het jaar . Er zijn 366 dagen in het jaar . Er zijn nog 197 dagen over voor het einde van het jaar . Deze maand heeft 30 dagen.
  • UTC/GMT verschil: De gecoördineerde wereldtijd loopt 4 uren voor op New York, Verenigde Staten.
  • IANA tijdzone identificatie: De IANA tijdzone identificatie voor New York, Verenigde Staten is America/New_York.
  • Tijdzone: De tijdzone voor New York, Verenigde Staten is EDT (Eastern Daylight Time).
  • Zonsopkomsttijd: Vandaag zal de zon opkomen om
  • Zonsondergangstijd: Vandaag zal de zon ondergaan om
  • Daglengte: De daglengte voor vandaag is .
  • Astronomische schemering: Van tot en van tot
  • Nautische schemering: Van tot en van tot
  • Burgerlijke schemering: Van tot en van tot

De onderstaande tabel toont het tijdsverschil tussen New York, Verenigde Staten en belangrijke steden over de hele wereld.

Landen/Steden Tijdsverschil
Australië (Sydney)-14:00
Sydney, Australië loopt 14 uren voor op New York, Verenigde Staten
Brazilië (Sao Paulo)-1:00
Sao Paulo, Brazilië loopt 1 uur voor op New York, Verenigde Staten
Canada (Toronto)+0:00
Er is geen tijdsverschil tussen New York, Verenigde Staten en Toronto, Canada.
China (Shanghai)-12:00
Shanghai, China loopt 12 uren voor op New York, Verenigde Staten
Duitsland (Berlijn)-6:00
Berlijn, Duitsland loopt 6 uren voor op New York, Verenigde Staten
Egypte (Cairo)-7:00
Cairo, Egypte loopt 7 uren voor op New York, Verenigde Staten
Frankrijk (Parijs)-6:00
Parijs, Frankrijk loopt 6 uren voor op New York, Verenigde Staten
Hong Kong-12:00
Hong Kong loopt 12 uren voor op New York, Verenigde Staten
Italië (Rome)-6:00
Rome, Italië loopt 6 uren voor op New York, Verenigde Staten
Japan (Tokio)-13:00
Tokio, Japan loopt 13 uren voor op New York, Verenigde Staten
Nigeria (Lagos)-5:00
Lagos, Nigeria loopt 5 uren voor op New York, Verenigde Staten
Polen (Warschau)-6:00
Warschau, Polen loopt 6 uren voor op New York, Verenigde Staten
Rusland (Moskou)-7:00
Moskou, Rusland loopt 7 uren voor op New York, Verenigde Staten
Singapore-12:00
Singapore loopt 12 uren voor op New York, Verenigde Staten
Spanje (Madrid)-6:00
Madrid, Spanje loopt 6 uren voor op New York, Verenigde Staten
Turkije (Istanboel)-7:00
Istanboel, Turkije loopt 7 uren voor op New York, Verenigde Staten
Verenigd Koninkrijk (Londen)-5:00
Londen, Verenigd Koninkrijk loopt 5 uren voor op New York, Verenigde Staten
Verenigde Staten (Chicago)+1:00
New York, Verenigde Staten loopt 1 uur voor op Chicago, Verenigde Staten
Verenigde Staten (Los Angeles)+3:00
New York, Verenigde Staten loopt 3 uren voor op Los Angeles, Verenigde Staten
Zuid-Afrika (Johannesburg)-6:00
Johannesburg, Zuid-Afrika loopt 6 uren voor op New York, Verenigde Staten
Zwitserland (Zürich)-6:00
Zürich, Zwitserland loopt 6 uren voor op New York, Verenigde Staten