Lokale tijd in Toronto, Canada

Wilt u weten hoe laat is het in Toronto, Canada of ergens anders ter wereld? De klok hieronder toont de actuele tijd en datum voor Toronto, Canada. Selecteer een andere locatie uit de keuzelijst om de tijd en datum van dat land of die regio te bekijken.

Toronto, Canada

De onderstaande lijst geeft aanvullende tijdinformatie voor Toronto, Canada:

  • Zomertijd: Toronto, Canada hanteert momenteel zomertijd. De zomertijd begon op . De klokken werden 1 uur vooruit gezet. De zomertijd eindigt op . De klokken worden 1 uur achteruit gezet.
  • Kalenderweek: De kalenderweek voor vandaag, , is kalenderweek . Er zijn 52 weken in het jaar . Er zijn nog 27 weken over tot het einde van het jaar .
  • Dagnummer: Vandaag is het en het is dag 169 van het jaar . Er zijn 366 dagen in het jaar . Er zijn nog 197 dagen over voor het einde van het jaar . Deze maand heeft 30 dagen.
  • UTC/GMT verschil: De gecoördineerde wereldtijd loopt 4 uren voor op Toronto, Canada.
  • IANA tijdzone identificatie: De IANA tijdzone identificatie voor Toronto, Canada is America/Toronto.
  • Tijdzone: De tijdzone voor Toronto, Canada is EDT (Eastern Daylight Time).
  • Zonsopkomsttijd: Vandaag zal de zon opkomen om
  • Zonsondergangstijd: Vandaag zal de zon ondergaan om
  • Daglengte: De daglengte voor vandaag is .
  • Astronomische schemering: Van tot en van tot
  • Nautische schemering: Van tot en van tot
  • Burgerlijke schemering: Van tot en van tot

De onderstaande tabel toont het tijdsverschil tussen Toronto, Canada en belangrijke steden over de hele wereld.

Landen/Steden Tijdsverschil
Australië (Sydney)-14:00
Sydney, Australië loopt 14 uren voor op Toronto, Canada
Brazilië (Sao Paulo)-1:00
Sao Paulo, Brazilië loopt 1 uur voor op Toronto, Canada
China (Shanghai)-12:00
Shanghai, China loopt 12 uren voor op Toronto, Canada
Duitsland (Berlijn)-6:00
Berlijn, Duitsland loopt 6 uren voor op Toronto, Canada
Egypte (Cairo)-7:00
Cairo, Egypte loopt 7 uren voor op Toronto, Canada
Frankrijk (Parijs)-6:00
Parijs, Frankrijk loopt 6 uren voor op Toronto, Canada
Hong Kong-12:00
Hong Kong loopt 12 uren voor op Toronto, Canada
Italië (Rome)-6:00
Rome, Italië loopt 6 uren voor op Toronto, Canada
Japan (Tokio)-13:00
Tokio, Japan loopt 13 uren voor op Toronto, Canada
Nigeria (Lagos)-5:00
Lagos, Nigeria loopt 5 uren voor op Toronto, Canada
Polen (Warschau)-6:00
Warschau, Polen loopt 6 uren voor op Toronto, Canada
Rusland (Moskou)-7:00
Moskou, Rusland loopt 7 uren voor op Toronto, Canada
Singapore-12:00
Singapore loopt 12 uren voor op Toronto, Canada
Spanje (Madrid)-6:00
Madrid, Spanje loopt 6 uren voor op Toronto, Canada
Turkije (Istanboel)-7:00
Istanboel, Turkije loopt 7 uren voor op Toronto, Canada
Verenigd Koninkrijk (Londen)-5:00
Londen, Verenigd Koninkrijk loopt 5 uren voor op Toronto, Canada
Verenigde Staten (Chicago)+1:00
Toronto, Canada loopt 1 uur voor op Chicago, Verenigde Staten
Verenigde Staten (Los Angeles)+3:00
Toronto, Canada loopt 3 uren voor op Los Angeles, Verenigde Staten
Verenigde Staten (New York)+0:00
Er is geen tijdsverschil tussen Toronto, Canada en New York, Verenigde Staten.
Zuid-Afrika (Johannesburg)-6:00
Johannesburg, Zuid-Afrika loopt 6 uren voor op Toronto, Canada
Zwitserland (Zürich)-6:00
Zürich, Zwitserland loopt 6 uren voor op Toronto, Canada