Lokale tijd in Sao Paulo, Brazilië

Wilt u weten hoe laat is het in Sao Paulo, Brazilië of ergens anders ter wereld? De klok hieronder toont de actuele tijd en datum voor Sao Paulo, Brazilië. Selecteer een andere locatie uit de keuzelijst om de tijd en datum van dat land of die regio te bekijken.

Sao Paulo, Brazilië

De onderstaande lijst geeft aanvullende tijdinformatie voor Sao Paulo, Brazilië:

  • Zomertijd: Sao Paulo, Brazilië hanteert momenteel geen zomertijd.
  • Kalenderweek: De kalenderweek voor vandaag, , is kalenderweek . Er zijn 52 weken in het jaar . Er zijn nog 27 weken over tot het einde van het jaar .
  • Dagnummer: Vandaag is het en het is dag 169 van het jaar . Er zijn 366 dagen in het jaar . Er zijn nog 197 dagen over voor het einde van het jaar . Deze maand heeft 30 dagen.
  • UTC/GMT verschil: De gecoördineerde wereldtijd loopt 3 uren voor op Sao Paulo, Brazilië.
  • IANA tijdzone identificatie: De IANA tijdzone identificatie voor Sao Paulo, Brazilië is America/Sao_Paulo.
  • Tijdzone: De tijdzone voor Sao Paulo, Brazilië is BRT (Brasilia Time).
  • Zonsopkomsttijd: Vandaag zal de zon opkomen om
  • Zonsondergangstijd: Vandaag zal de zon ondergaan om
  • Daglengte: De daglengte voor vandaag is .
  • Astronomische schemering: Van tot en van tot
  • Nautische schemering: Van tot en van tot
  • Burgerlijke schemering: Van tot en van tot

De onderstaande tabel toont het tijdsverschil tussen Sao Paulo, Brazilië en belangrijke steden over de hele wereld.

Landen/Steden Tijdsverschil
Australië (Sydney)-13:00
Sydney, Australië loopt 13 uren voor op Sao Paulo, Brazilië
Canada (Toronto)+1:00
Sao Paulo, Brazilië loopt 1 uur voor op Toronto, Canada
China (Shanghai)-11:00
Shanghai, China loopt 11 uren voor op Sao Paulo, Brazilië
Duitsland (Berlijn)-5:00
Berlijn, Duitsland loopt 5 uren voor op Sao Paulo, Brazilië
Egypte (Cairo)-6:00
Cairo, Egypte loopt 6 uren voor op Sao Paulo, Brazilië
Frankrijk (Parijs)-5:00
Parijs, Frankrijk loopt 5 uren voor op Sao Paulo, Brazilië
Hong Kong-11:00
Hong Kong loopt 11 uren voor op Sao Paulo, Brazilië
Italië (Rome)-5:00
Rome, Italië loopt 5 uren voor op Sao Paulo, Brazilië
Japan (Tokio)-12:00
Tokio, Japan loopt 12 uren voor op Sao Paulo, Brazilië
Nigeria (Lagos)-4:00
Lagos, Nigeria loopt 4 uren voor op Sao Paulo, Brazilië
Polen (Warschau)-5:00
Warschau, Polen loopt 5 uren voor op Sao Paulo, Brazilië
Rusland (Moskou)-6:00
Moskou, Rusland loopt 6 uren voor op Sao Paulo, Brazilië
Singapore-11:00
Singapore loopt 11 uren voor op Sao Paulo, Brazilië
Spanje (Madrid)-5:00
Madrid, Spanje loopt 5 uren voor op Sao Paulo, Brazilië
Turkije (Istanboel)-6:00
Istanboel, Turkije loopt 6 uren voor op Sao Paulo, Brazilië
Verenigd Koninkrijk (Londen)-4:00
Londen, Verenigd Koninkrijk loopt 4 uren voor op Sao Paulo, Brazilië
Verenigde Staten (Chicago)+2:00
Sao Paulo, Brazilië loopt 2 uren voor op Chicago, Verenigde Staten
Verenigde Staten (Los Angeles)+4:00
Sao Paulo, Brazilië loopt 4 uren voor op Los Angeles, Verenigde Staten
Verenigde Staten (New York)+1:00
Sao Paulo, Brazilië loopt 1 uur voor op New York, Verenigde Staten
Zuid-Afrika (Johannesburg)-5:00
Johannesburg, Zuid-Afrika loopt 5 uren voor op Sao Paulo, Brazilië
Zwitserland (Zürich)-5:00
Zürich, Zwitserland loopt 5 uren voor op Sao Paulo, Brazilië