Lokale tijd in Chicago, Verenigde Staten

Wilt u weten hoe laat is het in Chicago, Verenigde Staten of ergens anders ter wereld? De klok hieronder toont de actuele tijd en datum voor Chicago, Verenigde Staten. Selecteer een andere locatie uit de keuzelijst om de tijd en datum van dat land of die regio te bekijken.

Chicago, Verenigde Staten

De onderstaande lijst geeft aanvullende tijdinformatie voor Chicago, Verenigde Staten:

  • Zomertijd: Chicago, Verenigde Staten hanteert momenteel zomertijd. De zomertijd begon op . De klokken werden 1 uur vooruit gezet. De zomertijd eindigt op . De klokken worden 1 uur achteruit gezet.
  • Kalenderweek: De kalenderweek voor vandaag, , is kalenderweek . Er zijn 52 weken in het jaar . Er zijn nog 27 weken over tot het einde van het jaar .
  • Dagnummer: Vandaag is het en het is dag 169 van het jaar . Er zijn 366 dagen in het jaar . Er zijn nog 197 dagen over voor het einde van het jaar . Deze maand heeft 30 dagen.
  • UTC/GMT verschil: De gecoördineerde wereldtijd loopt 5 uren voor op Chicago, Verenigde Staten.
  • IANA tijdzone identificatie: De IANA tijdzone identificatie voor Chicago, Verenigde Staten is America/Chicago.
  • Tijdzone: De tijdzone voor Chicago, Verenigde Staten is CDT (Central Daylight Time).
  • Zonsopkomsttijd: Vandaag zal de zon opkomen om
  • Zonsondergangstijd: Vandaag zal de zon ondergaan om
  • Daglengte: De daglengte voor vandaag is .
  • Astronomische schemering: Van tot en van tot
  • Nautische schemering: Van tot en van tot
  • Burgerlijke schemering: Van tot en van tot

De onderstaande tabel toont het tijdsverschil tussen Chicago, Verenigde Staten en belangrijke steden over de hele wereld.

Landen/Steden Tijdsverschil
Australië (Sydney)-15:00
Sydney, Australië loopt 15 uren voor op Chicago, Verenigde Staten
Brazilië (Sao Paulo)-2:00
Sao Paulo, Brazilië loopt 2 uren voor op Chicago, Verenigde Staten
Canada (Toronto)-1:00
Toronto, Canada loopt 1 uur voor op Chicago, Verenigde Staten
China (Shanghai)-13:00
Shanghai, China loopt 13 uren voor op Chicago, Verenigde Staten
Duitsland (Berlijn)-7:00
Berlijn, Duitsland loopt 7 uren voor op Chicago, Verenigde Staten
Egypte (Cairo)-8:00
Cairo, Egypte loopt 8 uren voor op Chicago, Verenigde Staten
Frankrijk (Parijs)-7:00
Parijs, Frankrijk loopt 7 uren voor op Chicago, Verenigde Staten
Hong Kong-13:00
Hong Kong loopt 13 uren voor op Chicago, Verenigde Staten
Italië (Rome)-7:00
Rome, Italië loopt 7 uren voor op Chicago, Verenigde Staten
Japan (Tokio)-14:00
Tokio, Japan loopt 14 uren voor op Chicago, Verenigde Staten
Nigeria (Lagos)-6:00
Lagos, Nigeria loopt 6 uren voor op Chicago, Verenigde Staten
Polen (Warschau)-7:00
Warschau, Polen loopt 7 uren voor op Chicago, Verenigde Staten
Rusland (Moskou)-8:00
Moskou, Rusland loopt 8 uren voor op Chicago, Verenigde Staten
Singapore-13:00
Singapore loopt 13 uren voor op Chicago, Verenigde Staten
Spanje (Madrid)-7:00
Madrid, Spanje loopt 7 uren voor op Chicago, Verenigde Staten
Turkije (Istanboel)-8:00
Istanboel, Turkije loopt 8 uren voor op Chicago, Verenigde Staten
Verenigd Koninkrijk (Londen)-6:00
Londen, Verenigd Koninkrijk loopt 6 uren voor op Chicago, Verenigde Staten
Verenigde Staten (Los Angeles)+2:00
Chicago, Verenigde Staten loopt 2 uren voor op Los Angeles, Verenigde Staten
Verenigde Staten (New York)-1:00
New York, Verenigde Staten loopt 1 uur voor op Chicago, Verenigde Staten
Zuid-Afrika (Johannesburg)-7:00
Johannesburg, Zuid-Afrika loopt 7 uren voor op Chicago, Verenigde Staten
Zwitserland (Zürich)-7:00
Zürich, Zwitserland loopt 7 uren voor op Chicago, Verenigde Staten